Web weergave

De Belgische pop heeft er met het veelzijdige onlinemuziekplatform Ohlalala een dikke steunpilaar bij. Mede-oprichter Lore Abrahams legt uit.

ENTERTAINMENT

Je kunt je weer inschrijven voor Sound Track, het tweejaarlijkse live- en kansenparcours van Vi.be en de livesector dat eerder talent als Shaka Shams, Peenoise en Meskerem Mees tot winnaars kroonde. Die laatste keert dit jaar terug als ambassadeur.

ENTERTAINMENT

Tussen Brian De Palma's Carrie (1976) en de nieuwe tv-serie Lisey's Story van Pablo Larraín zijn er meer dan tachtig Stephen King-adaptaties voor film en televisie verschenen, maar de echt goeie zijn nog altijd op de vingers van twee gemutileerde handen te tellen. Met onderstaande vijf vuistregels behoren de miskleunen voorgoed tot het verleden.

TELEVISIE

De Kemping is - naast een echte camping en een bijzonder realityprogramma op Eén - ook een vzw met als doel 'kwetsbare, werkzoekende mensen een betaald werkervaringstraject aan te bieden en zo een opstap of doorstart naar een duurzame job te creëren'. Trajectbegeleider Tijs Vanneste vertelt hoe het bijna een jaar na de tv-opnames met de deelnemers gaat.

TELEVISIE