Web weergave

De Bridges, East of the West Film Days nemen u mee naar Georgië, Oekraïne, Armenië, Azerbeidzjan en Wit-Rusland. We geven u graag wat reisadvies mee.

ENTERTAINMENT

Als gitarist liet Steve Gunn zich al langer meesterlijke capaciteiten toedichten. Maar met The Unseen In Between, waarop hij zich verplaatst in zijn gestorven vader, een terminale zwerfster of een eenzame winkelbediende, komt de songschrijver in hem op gelijke hoogte. 'Muziek is voor mij heel working class.'

MUZIEK

Een gitarist die heeft leren spelen door andere gitaristen te bestuderen, mag men altijd naar zijn chouchou's vragen. Drie verborgen toppers, met Steve Gunns complimenten.

MUZIEK

Zijn doorbraakfilm Fruitvale Station gaf #BlackLivesMatter een duw in de rug, hij was de slechterik in Black Panther en in Creed II staat hij nu andermaal in de ring als Adonis Creed, de zoon van Rocky's aartsrivaal Apollo Creed. Michael B. Jordan is hard op weg een zwart icoon te worden, maar is zijn talent recht evenredig aan zijn succes?

FILM

De een trok ooit op misdienarenkamp, maar is nu helemaal van God los. De ander spendeerde zijn eerste 24 jaar in een streng protestantse kerkgemeenschap, maar veranderde zijn devotiestatus ondertussen naar ''t Is ingewikkeld'. Met Dit is de bedoeling leveren Wannes Cappelle en Broeder Dieleman nu de perfecte soundtrack voor al uw alternatieve misvieringen. 'Zo'n ongenuanceerde fuck you. Man, dat kan deugd doen.'

MUZIEK