Web weergave

Psychonaut-zanger-bassist en nieuwbakken De Zwaarste lijst-presentator Thomas Michiels rijdt nét zijn garage binnen als we hem bellen.

ENTERTAINMENT

F.C. De Kampioenen stopt ermee, maar Balthasar Boma wordt nog even in leven gehouden. Marijn Devalck zal binnenkort de Vlaamse podia betreden met Boma & de slagerparade, waarmee hij hits van onder meer Will Tura en zijn 'fiston' Niels Destadsbader zal zingen. Vier andere acteurs die hun personage maar niet wilden loslaten.

ENTERTAINMENT

Laat de kurken knallen, kijkvee: Streamz heeft zijn abonnement op HBO uitgebreid en biedt nu ook films en series van streamingzender HBO Max aan. Dat betekent dat u naast The Flight Attendant onder andere ook deze vier voor de kiezen krijgt.

TELEVISIE

Een echte ondergrondse spoorweg is er nooit geweest, behalve dan in de geest van twee zwarte jongetjes die ondertussen een bejubelde schrijver en dito regisseur zijn. Met The Underground Railroad, naar de gelijknamige roman van Colson Whitehead, schetst Barry Jenkins een magisch portret van de gruwel van de slavernij.

TELEVISIE

Regisseur Barry Jenkins heeft wellicht even gevloekt toen in 2016 de tv-reeks Underground uitkwam, die ook de Underground Railroad als onderwerp had. Voor zijn indringende portret van de slavernij had hij echter andere voorbeelden in gedachten.

TELEVISIE