Web weergave

Onder zijn voornaam heeft Jaouad Alloul net de lp Messias uitgebracht. Maar hij is actief op vele fronten tegelijk, deze multidisciplinaire kunstenaar, ondernemer, lgbtq+-activist én gediplomeerd patissier.

ENTERTAINMENT

Zitten we in een time loop van time loop-films?

ENTERTAINMENT

Op de set van een virtueel liveconcert. Deze week: . Zwangere di-Guy-taal.

ENTERTAINMENT

IJzingwekkende telefoongesprekken en achtergrondgeluiden, hypnotiserende visuals en een apocalyptisch verhaal: meer heeft Calls niet nodig om je de stuipen op het lijf te jagen. Toch is de serie veel meer dan een veredelde podcast. Zolang je maar blijft kijken.

TELEVISIE

Het gezicht van een popgroep worden, dat was wel het laatste wat Florence Shaw ooit zou doen. Vandaag is ze het gezicht van Dry Cleaning, Londense postpunkers die nu al voor een van dé debuutalbums van het jaar tekenen. Een gesprek met Shaw en drummer Nick Buxton over Belgische new beat, karaokeavonden en de magie van Meghan Markle.

MUZIEK

Lang voor hij opgejaagd wild werd, verkocht schrijver-regisseur Joss Whedon aan HBO het idee voor een reeks over victoriaanse vrouwen met bijzondere krachten. Nu is The Nevers gearriveerd, maar is Whedon weg. Actrices Olivia Williams en Laura Donnelly konden ons wel te woord staan.

TELEVISIE