Web weergave

Nu alle culturele agenda's met de delete-knop hebben kennisgemaakt, rijst de vraag of telewerkende programmatoren zoals Jana Tricot van de Arenberg nog wel wat omhanden hebben.

ENTERTAINMENT

Op de set van een nieuwe Belgische film. Deze week: Cool Abdoul van Jonas Baeckeland.

ENTERTAINMENT

Dertig jaar na de David Lynch-klassieker Wild at Heart, vijfentwintig jaar na zijn met een Oscar bekroonde vertolking in Leaving Las Vegas en zo'n dertig minuten sinds de laatste Cage Rage-meme blijft Nicolas Cage de excentrieke rollen aaneenrijgen. Een gesprek onder vier ogen, toen dat nog kon. 'Ik moet bezig blijven.'

FILM

De grootste Gambino die er ooit is geweest? Dat moet renaissanceman Donald Glover zijn. Zijn nieuwste worp is een boeiende luistertrip met uitspattingen naar industrial, funk en hiphop.

POP

De droom van China is om het machtigste land ter wereld te worden en de oude glorie van de natie te herstellen. Maar waar droomt de individuele Chinees van? Op die vraag zijn er vandaag ongeveer 1,4 miljard antwoorden, en voor Chinese dromen probeerde de Nederlandse documaker Ruben Terlou er zo veel mogelijk te verzamelen.

10 TV-TIPS