Web weergave

I Am Not Okay with This is uitgegroeid tot dé nieuwe hypereeks van Netflix, en dat brengt een niet onaangename bijwerking met zich mee: tieners die rocken opBloodwitch. Vijf fictieve bands die ook náást het scherm wisten te scoren.

ENTERTAINMENT

KaskCinema in Gent, Buda in Kortrijk, Roxy in Koersel, De Cinema in Antwerpen, Cinema Ritcs in Brussel en Cinema Zed in Leuven trakteren elke maand op een topfilm die in dit land geen release heeft gekregen. Wordt deze maand van de vergetelheid gered: Bait van Mark Jenkin.

KNACK PRESENTEERT

Is de hiphop klaar om homoseksualiteit uit de taboesfeer te halen? Met prominente lgbtq- figuren als Tyler, the Creator, Kevin Abstract en Lil Nas X lijkt het daarop. Zebra Katz en Cakes da Killa, twee pionierende queerrappers, hebben daar zo hun bedenkingen bij.

MUZIEK

Mensen verwarren hem nog steeds met de hyperkinetische Volt uit Patser, maar vanaf zondag mag Saïd Boumazoughe zich in de psychologische roadthriller GR5 eindelijk van een andere kant tonen. Ook zijn plannen voor die Studio 100 voor drarries krijgen stilaan vorm. 'Het zal wel aan mij liggen, maar ik heb niet graag dat iemand een hand in mijn kont steekt en me als buikspreekpop gebruikt.'

TELEVISIE