DOORDEWEEK

18/06/08 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:09

Vtm's successerie 'Sara' nadert haar grote ontknoping (za 20.15). Waarmee houdt de rebelse hartenbreker Thomas - in intieme kring ook bekend als Antony Arandia - zich onledig als hij geen lelijke eendjes in mooie zwanen doet veranderen?

Nieuw in de bioscoop: Jean-Claude Van Damme die zich zowaar heruitvindt in 'JCVD'. Of voel jij je meer aangesproken door een Argentijnse politieke film als 'Agnus Dei' of een romcom à la 'Made of Honor'?

Ik kan zowel genieten van blockbusters als van ernstige films. Jean-Claude Van Damme is nu niet bepaald het type acteur dat me naar de cinema weet te lokken, maar het feit dat hij zichzelf kan relativeren maakt me wel nieuwsgierig. Toch zou ik eerder gaan voor Agnus Dei. Ik hou wel van politiek geëngageerde films. Zo vond ik The Road to Guantánamo heel straf. Maar voor een romantische komedie haal ik mijn neus niet op. Het is wel altijd mijn vriendin Bekkie (dochter van modeontwerpster Kaat Tilley; nvdr.) die zoiets meebrengt van de videotheek, maar vaak ben ik ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners