Het Focus Music Festival is ons eerste eigen onlinemuziekfestival, en het is er al meteen een met internationale allure. Met dank aan curator met dienst Kate Tempest. De Britse rapster en spoken-wordartieste is een geruststellende stem in onrustige tijden, een bevlogen performer die u ongetwijfeld zelfs via een schermpje zal kunnen beroeren. En als u de door haar samengestelde line-up van het festival bekijkt - we presenteren hem hier uitgebreid aan u - zult u merken: ze heeft nog smaak ook.

We zijn dan ook bijzonder vereerd dat Tempest ja heeft gezegd op onze vraag om haar schouders te zetten onder het Focus Music Festival. Én onder de speciale Knack Focus-editie van deze week, die volledig gewijd is aan het festival en zijn curator. Daarin praten we met Kate Tempest over leven, werk en engagement, ontleden we haar sleutelsong Hold Your Own en vragen we Vlaamse Tempest-fans naar wat haar muziek voor hen betekent - ja, Walter Grootaers is een van hen.

Veel leesplezier voor nu, en we hopen u op zaterdagavond 20 juni in groten digitalen getale te mogen ontvangen op de Facebookpagina van Knack Focus voor het Focus Music Festival.

Het Focus Music Festival is ons eerste eigen onlinemuziekfestival, en het is er al meteen een met internationale allure. Met dank aan curator met dienst Kate Tempest. De Britse rapster en spoken-wordartieste is een geruststellende stem in onrustige tijden, een bevlogen performer die u ongetwijfeld zelfs via een schermpje zal kunnen beroeren. En als u de door haar samengestelde line-up van het festival bekijkt - we presenteren hem hier uitgebreid aan u - zult u merken: ze heeft nog smaak ook. We zijn dan ook bijzonder vereerd dat Tempest ja heeft gezegd op onze vraag om haar schouders te zetten onder het Focus Music Festival. Én onder de speciale Knack Focus-editie van deze week, die volledig gewijd is aan het festival en zijn curator. Daarin praten we met Kate Tempest over leven, werk en engagement, ontleden we haar sleutelsong Hold Your Own en vragen we Vlaamse Tempest-fans naar wat haar muziek voor hen betekent - ja, Walter Grootaers is een van hen. Veel leesplezier voor nu, en we hopen u op zaterdagavond 20 juni in groten digitalen getale te mogen ontvangen op de Facebookpagina van Knack Focus voor het Focus Music Festival.