In het CC Scharpoord in Knokke-Heist wordt een selectie van de inzendingen voor de World Press Photo 2010 tentoongesteld.

De badstad is één van de meer dan honderd plaatsen waar de expo tijdens zijn wereldwijde rondgang halt houdt. De tentoonstelling, die deel uitmaakt van het Internationaal Fotofestival Knokke-Heist, loopt van 15 mei tot 13 juni.

De Zuid-Afrikaanse fotografe Jodi Bieber won vorig jaar de wedstrijd met een portret van de verminkte Afghaanse tiener Bibi Aisha. Dat beeld verscheen op 1 augustus 2010 op de voorpagina van het Amerikaanse weekblad Time.

World Press Photo, tot 13 juni in het kader van het Fotofestival in Knokke.

In het CC Scharpoord in Knokke-Heist wordt een selectie van de inzendingen voor de World Press Photo 2010 tentoongesteld. De badstad is één van de meer dan honderd plaatsen waar de expo tijdens zijn wereldwijde rondgang halt houdt. De tentoonstelling, die deel uitmaakt van het Internationaal Fotofestival Knokke-Heist, loopt van 15 mei tot 13 juni. De Zuid-Afrikaanse fotografe Jodi Bieber won vorig jaar de wedstrijd met een portret van de verminkte Afghaanse tiener Bibi Aisha. Dat beeld verscheen op 1 augustus 2010 op de voorpagina van het Amerikaanse weekblad Time.