Vaerewijck, tot voor kort vooral bekend als reportagefotograaf, bouwt sinds enkele jaren aan een artistiek oeuvre. Daarbij maakt hij gebruik van traditionele fotografische technieken. Hij werkt met een immens technische camera, ontwikkelt zijn beelden zelf en drukt ze ook af op glas- en metaalplaat.

Nu heeft hij zijn galerie verbouwd en staat er een grote donkere kijkdoos in de ruimte. Daarin laat hij zien wat je normaal niet ziet: kleine intieme fragmenten van bewegende lichamen van danseressen. Deze expo loopt van 13 juni tot eind augustus en een deel ervan is vanaf 21 juni te zien in het PAK te Gistel op de expo 'No more secrets'.

Michel Vaerewijck
© Michel Vaerewijck

Vaerewijck in galerie C41, Kronenburgstraat 41c te Antwerpen, www.michevaerewijck.com.

(PSW)

Vaerewijck, tot voor kort vooral bekend als reportagefotograaf, bouwt sinds enkele jaren aan een artistiek oeuvre. Daarbij maakt hij gebruik van traditionele fotografische technieken. Hij werkt met een immens technische camera, ontwikkelt zijn beelden zelf en drukt ze ook af op glas- en metaalplaat. Nu heeft hij zijn galerie verbouwd en staat er een grote donkere kijkdoos in de ruimte. Daarin laat hij zien wat je normaal niet ziet: kleine intieme fragmenten van bewegende lichamen van danseressen. Deze expo loopt van 13 juni tot eind augustus en een deel ervan is vanaf 21 juni te zien in het PAK te Gistel op de expo 'No more secrets'.Vaerewijck in galerie C41, Kronenburgstraat 41c te Antwerpen, www.michevaerewijck.com. (PSW)