Via de hashtag #TakeMeAnywhere nodigt Shia LaBeouf fans uit om hem en zijn twee kompanen mee te nemen en af te zetten waar ze maar willen. Fans moeten de GPS-coördinaten die hij via Twitter deelt volgen en wie eerst arriveert, mag het gevolg meenemen. Het project loopt nog tot 23 juni en wordt gedocumenteert op takemeanywhere.vice.com.

De fans die Shia en zijn gezelschap al vervoerd hebben, laten weten dat het een gezellige bedoening was en dat de acteur erg bescheiden is. Ook vertelt hij verhalen over zijn kindertijd - zijn vader was blijkbaar een clown - en nodigt hij enkele geluksvogels uit om mee te lunchen.

Het project is een samenwerking met het Boulder Museum of Contemporary Art en The Finnish Institute in Londen en maakt deel uit van MediaLive 2016. Wat de performance artiesten precies willen tonen of bereiken, is nog niet helemaal duidelijk, maar zowel de fans die hen oppikken als de artiesten zelf lijken zich goed te vermaken. (LP)

LaBeouf, Rönkkö & Turner. #ShiaLaBeouf #TakeMeAnywhere

Een foto die is geplaatst door Shia LaBeouf (@dailylabeouf) op

Via de hashtag #TakeMeAnywhere nodigt Shia LaBeouf fans uit om hem en zijn twee kompanen mee te nemen en af te zetten waar ze maar willen. Fans moeten de GPS-coördinaten die hij via Twitter deelt volgen en wie eerst arriveert, mag het gevolg meenemen. Het project loopt nog tot 23 juni en wordt gedocumenteert op takemeanywhere.vice.com. De fans die Shia en zijn gezelschap al vervoerd hebben, laten weten dat het een gezellige bedoening was en dat de acteur erg bescheiden is. Ook vertelt hij verhalen over zijn kindertijd - zijn vader was blijkbaar een clown - en nodigt hij enkele geluksvogels uit om mee te lunchen. Het project is een samenwerking met het Boulder Museum of Contemporary Art en The Finnish Institute in Londen en maakt deel uit van MediaLive 2016. Wat de performance artiesten precies willen tonen of bereiken, is nog niet helemaal duidelijk, maar zowel de fans die hen oppikken als de artiesten zelf lijken zich goed te vermaken. (LP)