Het Whitney Museum of American Art, dat werk van onder meer Andy Warhol, Edward Hopper en Keith Harring huisvest, is van locatie veranderd. Waar het museum eerst stand hield in een door Marcel Breuer ontworpen gebouw aan de Upper East Side, is de collectie sinds 1 mei 2015 verhuisd naar een nieuw gebouw van de hand van architect Renzo Piano naar de Gansevoort Street in The West Village.

Vogue ging op stap met Whitney curator Dana Miller en biedt zo ook thuisblijvers een blik achter de fonkelnieuwe deuren van het Whitney.

Het Whitney Museum of American Art, dat werk van onder meer Andy Warhol, Edward Hopper en Keith Harring huisvest, is van locatie veranderd. Waar het museum eerst stand hield in een door Marcel Breuer ontworpen gebouw aan de Upper East Side, is de collectie sinds 1 mei 2015 verhuisd naar een nieuw gebouw van de hand van architect Renzo Piano naar de Gansevoort Street in The West Village.Vogue ging op stap met Whitney curator Dana Miller en biedt zo ook thuisblijvers een blik achter de fonkelnieuwe deuren van het Whitney.