De voorstellen van Fabre zullen binnenkort worden bekendgemaakt tijdens een bezoek aan Athene, aldus nog het ministerie in een mededeling. Het festival van Athene brengt de hele zomer shows in de Griekse hoofdstad en in het antieke theater van Epidaurus.

Nieuw leven

Het festival, dat in de jaren negentig kampte met een tanende reputatie, werd door Georges Loukos, de gewezen directeur van het ballet van de opera van Lyon, nieuw leven ingeblazen. Loukos werd in 2006 benoemd door de toenmalige conservatieve regering en werd eind december aan de kant geschoven wegens wanbeheer. (Belga/LP)

De voorstellen van Fabre zullen binnenkort worden bekendgemaakt tijdens een bezoek aan Athene, aldus nog het ministerie in een mededeling. Het festival van Athene brengt de hele zomer shows in de Griekse hoofdstad en in het antieke theater van Epidaurus. Nieuw levenHet festival, dat in de jaren negentig kampte met een tanende reputatie, werd door Georges Loukos, de gewezen directeur van het ballet van de opera van Lyon, nieuw leven ingeblazen. Loukos werd in 2006 benoemd door de toenmalige conservatieve regering en werd eind december aan de kant geschoven wegens wanbeheer. (Belga/LP)