Kandidaten dienen hun portfolio voor 15 april op te sturen naar hello@streetartbelgium.com. Uit de kandidaten wordt een selectie gemaakt die eerst een workshoptraject aangeboden krijgt door een team kunstenaars van Street Art Belgium.

De deelnemers maken ook kans om door Arne Quinze uitgekozen te worden om werk te tonen in het kunstproject "North West Walls". Dit is een permanente constructie van gestapelde zeecontainers die door street art-kunstenaars tot leven wordt gebracht en er jaar na jaar anders zal uitzien.

Voor de eerste editie vorig jaar nodigde Quinze de artiesten Jen Zie, Defo en ROA uit België uit, samen met Pichi & Avo uit Spanje en Martin Ron uit Argentinië. (Belga/LP)

Kandidaten dienen hun portfolio voor 15 april op te sturen naar hello@streetartbelgium.com. Uit de kandidaten wordt een selectie gemaakt die eerst een workshoptraject aangeboden krijgt door een team kunstenaars van Street Art Belgium. De deelnemers maken ook kans om door Arne Quinze uitgekozen te worden om werk te tonen in het kunstproject "North West Walls". Dit is een permanente constructie van gestapelde zeecontainers die door street art-kunstenaars tot leven wordt gebracht en er jaar na jaar anders zal uitzien. Voor de eerste editie vorig jaar nodigde Quinze de artiesten Jen Zie, Defo en ROA uit België uit, samen met Pichi & Avo uit Spanje en Martin Ron uit Argentinië. (Belga/LP)