Gisteren bracht de Israëlische jazzmuzikant Yaron Herman een vertederende cover van No Surprises, een instantklassieker van de Britse groep Radiohead. Het zeven minuten durende fragment toont een charmante verzoening van het originele met typerende jazzinvloeden.

Herman leerde piano spelen op 16-jarige leeftijd en won twee jaar later al een muziekprijs op de Israëlische Rimon School of Jazz and Contemporary Music. Niet lang daarna verhuisde hij naar Europa, meer bepaald Parijs, om aan zijn muziekcarrière te beginnen.

Herman is momenteel bezig aan een kleine tour door België en Frankrijk. Hij speelt vanavond 4/3 in Flagey in Elsene, in het kader van de VW Spring Sessions. Alle info: flagey.be.

Ontdek de cover van No Surprises hieronder.

(JG)

Gisteren bracht de Israëlische jazzmuzikant Yaron Herman een vertederende cover van No Surprises, een instantklassieker van de Britse groep Radiohead. Het zeven minuten durende fragment toont een charmante verzoening van het originele met typerende jazzinvloeden.Herman leerde piano spelen op 16-jarige leeftijd en won twee jaar later al een muziekprijs op de Israëlische Rimon School of Jazz and Contemporary Music. Niet lang daarna verhuisde hij naar Europa, meer bepaald Parijs, om aan zijn muziekcarrière te beginnen. Herman is momenteel bezig aan een kleine tour door België en Frankrijk. Hij speelt vanavond 4/3 in Flagey in Elsene, in het kader van de VW Spring Sessions. Alle info: flagey.be.Ontdek de cover van No Surprises hieronder.(JG)