Kathy Lindekens is een veelzijdige dame. Ze presenteerde talrijke programma's op de radio en de televisie, was politica voor SP.A en richtte de benefietactie Kom op tegen Kanker op. Maar wat doet ze nu?

X!nk -u weet wel, die guitige jongensbende die de sufkoppen van Junior Eurosong opschudde met Nederlandstalige punkrock- is niet meer, maar het mag wel gezegd dat de band nooit stuk is gegaan. (Deze had u moeten zien aankomen.)

De Belgische new-beat muziekgroep 'The Confetti's' werd bekend met het nummer 'The Sound of C'. Een gekke frontman en drie vrolijke danseressen zorgde ervoor dat hun lijflied aan de top van de hitlijsten terechtkwam.

Paul Severs, bekend van de hits 'Geen wonder dat ik ween' en 'Zeg eens meisje', treedt nog regelmatig op in Wallonië en Vlaanderen. Dit jaar viert hij zijn 65 jaar met twee spectaculaire liveshows.

De Belgische New Beat-groep 'Technotronic' uit Aalst werd in de jaren 90 wereldberoemd met hun oorworm 'Pump Up The Jam'. Maar hoe zou het vandaag nog zijn met deze vrolijke bende?

De rockband Europe is voor eeuwig en altijd verbonden met de rockklassieker 'The Final Countdown'. De groep ging een hele poos uit elkaar maar sinds 2003 staan ze er weer met pittige songs en - vooral - zonder de hilarische 'ontplofte' kapsels uit hun beginjaren.

De gorilla Bokito haalde in 2007 het wereldnieuws toen hij ontsnapte en een vrouw zwaar verwondde. Ondertussen is Bokito een echte familieman met vijf dochters en een aangenomen zoon.

Vrouwen van zijn generatie herinneren zich zeker de naaktfoto op de cover van Cosmopolitan. Cinefielen zullen eerder denken aan zijn rol van Bo 'Bandit' Darville in de film 'Smokey and the Bandit' (1977) of zijn acteerprestatie in 'Boogie Nights' (1997).

De Amerikaanse schrijfster Donna Tartt werd in 1992 wereldberoemd maar haar boek The Secret History. Nu, ruim twintig jaar later is het aftellen naar het verschijnen van haar derde roman.