Komiek Gunter Lamoot gaat een vervolg breien aan zijn eigen comedyprogramma Superstaar, waarin hij bestaande scènes uit het VTM-archief voorziet van zelf ingesproken dialogen en andere ongein. Het nieuwe seizoen verschijnt in het najaar van 2013 op 2BE.

Tussendoor komt Lamoot met een kerstspecial van Superstaar. Wie wil après-skiën met Die Verrückte Idioten of gevulde kalkoen van SOS Piet op het bord wil, moet ook tijdens de eindejaarsperiode afstemmen op 2BE. En wie niet zo lang kan wachten, kan de opnames live volgen op maandag 26 november 2012 om 20.00u in de Gentse theaterzaal Scala. Tickets reserveren kan via scalaplatform.be (DB)

Komiek Gunter Lamoot gaat een vervolg breien aan zijn eigen comedyprogramma Superstaar, waarin hij bestaande scènes uit het VTM-archief voorziet van zelf ingesproken dialogen en andere ongein. Het nieuwe seizoen verschijnt in het najaar van 2013 op 2BE.Tussendoor komt Lamoot met een kerstspecial van Superstaar. Wie wil après-skiën met Die Verrückte Idioten of gevulde kalkoen van SOS Piet op het bord wil, moet ook tijdens de eindejaarsperiode afstemmen op 2BE. En wie niet zo lang kan wachten, kan de opnames live volgen op maandag 26 november 2012 om 20.00u in de Gentse theaterzaal Scala. Tickets reserveren kan via scalaplatform.be (DB)