Het kunstwerk 'Cartel de Don Juan Tenorio' met een waarde van 150.000 dollar (circa 120.000 euro) werd onbeschadigd onderschept door de autoriteiten op de luchthaven John F. Kennedy, melden internationale media.

Beelden

De Dali van 28 op 35 centimeter werd vorige week gestolen uit de galerij Venus Over Manhattan. Op bewakingsbeelden was te zien hoe een man in geruit hemd het schilderij van de muur haalde, in een winkelzak stopte en de galerij uit wandelde.

De galerij ontving enkele dagen geleden een e-mail dat het schilderij al terug onderweg naar New York was. Het werd verstuurd vanuit Europa, maar met een vals adres. De dief is nog niet gevat. (KVDA)

Het kunstwerk 'Cartel de Don Juan Tenorio' met een waarde van 150.000 dollar (circa 120.000 euro) werd onbeschadigd onderschept door de autoriteiten op de luchthaven John F. Kennedy, melden internationale media. Beelden De Dali van 28 op 35 centimeter werd vorige week gestolen uit de galerij Venus Over Manhattan. Op bewakingsbeelden was te zien hoe een man in geruit hemd het schilderij van de muur haalde, in een winkelzak stopte en de galerij uit wandelde. De galerij ontving enkele dagen geleden een e-mail dat het schilderij al terug onderweg naar New York was. Het werd verstuurd vanuit Europa, maar met een vals adres. De dief is nog niet gevat. (KVDA)