10 Tom Clancy's The Division 2

Red als lid van een elitegroep burgeragenten Washington D.C. van de ondergang in dit als tactische shooter verpakte futuristische doembeeld.

9 Blood & Truth

Dit actierijke misdaadspel bewijst dat er nog leven zit in de PlayStation VR-bril. Blitse vuurgevechten en wilde achtervolgingen vormen de hoofdmoot.

8 The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition

Ook in deze Nintendo Switch-versie zijn honderd speeluren onvoldoende om tot de bodem van deze indrukwekkende fantasyervaring te graven.

The Witcher, -
The Witcher © -

7 Devil May Cry 5

Demonen die de wereld verzieken: élk excuus is goed voor hacking and slashing aan de lopende band, zéker als dat zo stijlvol gebeurt als in deze Japanse topper.

6 Control

De Finse studio achter de Max Payne-serie presenteert een unieke game-ervaring die zich voltrekt in een hypermoderne wolkenkrabber tjokvol bovennatuurlijke bedreigingen.

5 Mortal Kombat 11

Nog steeds hetzelfde verslavend leuke knokspel als in 1992, maar dan vloeiender, sneller en grotesker. Via een gratis Sub-Zero-skin mept u met/op Dimitri Vegas.

4 A Plague Tale: Innocence

U zoekt antigif tegen de kerstmeligheid? Ga voor dit grimmige survivalspel, dat zich afspeelt tijdens de uitbraak van een dodelijke plaag.

A Plague Tale: Innocence, -
A Plague Tale: Innocence © -

3 Death Stranding

Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Guillermo del Toro passeren de revue als spelpersonages. De gameplay is monotoon, gedurfd en uniek.

2 The Outer Worlds

De makers van Fallout presenteren een met stuurbare verhaallijnen doorspekt onheilspellend toekomstbeeld dat zich afspeelt in een ruimtekolonie.

1 Resident Evil 2

Deze bij momenten zenuwslopend spannende survival-horrortrip bewijst dat remakes - héél soms - nóg beter kunnen zijn dan het origineel.

10 Tom Clancy's The Division 2Red als lid van een elitegroep burgeragenten Washington D.C. van de ondergang in dit als tactische shooter verpakte futuristische doembeeld.9 Blood & TruthDit actierijke misdaadspel bewijst dat er nog leven zit in de PlayStation VR-bril. Blitse vuurgevechten en wilde achtervolgingen vormen de hoofdmoot.8 The Witcher 3: Wild Hunt - Complete EditionOok in deze Nintendo Switch-versie zijn honderd speeluren onvoldoende om tot de bodem van deze indrukwekkende fantasyervaring te graven.7 Devil May Cry 5Demonen die de wereld verzieken: élk excuus is goed voor hacking and slashing aan de lopende band, zéker als dat zo stijlvol gebeurt als in deze Japanse topper.6 ControlDe Finse studio achter de Max Payne-serie presenteert een unieke game-ervaring die zich voltrekt in een hypermoderne wolkenkrabber tjokvol bovennatuurlijke bedreigingen.5 Mortal Kombat 11Nog steeds hetzelfde verslavend leuke knokspel als in 1992, maar dan vloeiender, sneller en grotesker. Via een gratis Sub-Zero-skin mept u met/op Dimitri Vegas.4 A Plague Tale: InnocenceU zoekt antigif tegen de kerstmeligheid? Ga voor dit grimmige survivalspel, dat zich afspeelt tijdens de uitbraak van een dodelijke plaag. 3 Death StrandingNorman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Guillermo del Toro passeren de revue als spelpersonages. De gameplay is monotoon, gedurfd en uniek.2 The Outer WorldsDe makers van Fallout presenteren een met stuurbare verhaallijnen doorspekt onheilspellend toekomstbeeld dat zich afspeelt in een ruimtekolonie.1 Resident Evil 2Deze bij momenten zenuwslopend spannende survival-horrortrip bewijst dat remakes - héél soms - nóg beter kunnen zijn dan het origineel.