3x gesigneerd vinyl Compact Disk Dummies

U hebt Satellites, de nieuwe single van Compact Disk Dummies (waarop ook ene T. Barman meedoet) allicht al gehoord. Die hoort bij een even nieuwe ep, waarvan ook een dikke plak vinyl op slechts 400 stuks geperst is. Wij mogen 3 gesigneerde exemplaren van de ep Satellites weggeven.

5x2 tickets Compro Oro + Susobrino

Democrazy nodigt u uit voor een zeer wereldwijze Belgische double bill, op zaterdag 26/10 in De Koer in Gent. Compro Oro begon ooit met latin jazz maar kijkt op zijn nieuwe album ook naar het Midden-Oosten. Voorprogramma Susobrino, aka Bart Vanobbergen, heeft iets met traditionele Zuid-Amerikaanse percussie én elektronica. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert.

5x2 tickets Nilüfer Yanya

Enkele dagen later in Gent: de jonge Britse chanteuse Nilüfer Yanya, die eerder dit jaar haar debuutalbum Miss Universe dropte. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor haar concert op dinsdag 29/10 in De Centrale.

EXTRA: 5 dvd's Long Shot

Topdiplomate Charlotte Field (Charlize Theron speelt comedy!) was in een vorig leven de babysitter van Fred (Seth Rogen). Uit nostalgie neemt ze hem in dienst als haar speechschrijver. We mogen deze week ook nog 5 dvd's weggeven van Long Shot .