Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd You Were Never Really Here

In deze Tour-maand mag de man met de hamer niet ontbreken, Joaquin Phoenix bijvoorbeeld, die er in deze nachtmerrie van regisseur Lynne Ramsay stevig mee doorklopt. Wij mogen 5 dvd's weggeven van You Were Never Really Here weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd The Insult

Een futiele ruzie op een Libanees balkon escaleert tot een rechtszaak waarin oude wonden van het Midden-Oosten opengereten worden. Wij mogen 5 dvd's weggeven van het voor een Oscar genomineerde The Insult.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd The Post

'The Post' in kwestie is The Washington Post, die in 1971 over de Pentagon Papers begon te schrijven, geheime documenten over de oorlog in Vietnam. In de hoofdrollen herkent u Meryl Streep en Tom Hanks. Even zichtbaar is de meesterlijke hand van Steven Spielberg. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Post.

In deze Tour-maand mag de man met de hamer niet ontbreken, Joaquin Phoenix bijvoorbeeld, die er in deze nachtmerrie van regisseur Lynne Ramsay stevig mee doorklopt. Wij mogen 5 dvd's weggeven van You Were Never Really Here weggeven.Een futiele ruzie op een Libanees balkon escaleert tot een rechtszaak waarin oude wonden van het Midden-Oosten opengereten worden. Wij mogen 5 dvd's weggeven van het voor een Oscar genomineerde The Insult.'The Post' in kwestie is The Washington Post, die in 1971 over de Pentagon Papers begon te schrijven, geheime documenten over de oorlog in Vietnam. In de hoofdrollen herkent u Meryl Streep en Tom Hanks. Even zichtbaar is de meesterlijke hand van Steven Spielberg. Wij mogen 5 dvd's weggeven van The Post.