5x blu-ray Widows

Wanneer een bende criminelen bij een overval sterft, plannen hun weduwen een kraak om de schulden van wijlen hun wederhelften te vereffenen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Steve McQueens uitstekende Widows.

2x5x2 tickets Listen!

Het Brusselse Listen! slaat niet alleen zijn tenten op in de Horta Gallery. Uw dancing feet bewijzen hun nut ook op zaterdag 20/4 in de VK, waar het festival samen met Rebel Up de hele heupwiegende wereld in huis haalt. Diezelfde avond heeft Listen! met Le Bureau Electronique in La Vallée - ook in Molenbeek - een labelnight opgezet met artiesten van het Deense Posh Isolation. Wij mogen voor beide evenementen telkens 5 duotickets weggeven.

50x2 tickets Mooov

Tot 5/5 kunt in half Vlaanderen (Beringen, Genk, Brugge, Lier, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout) de hele wereld weer op het witte doek bekijken. Wij mogen 50 duotickets voor het Mooov-festival weggeven, voor een film naar uw keuze, op een festivallocatie naar uw keuze.

20x2 tickets Sons

Sons, laureaten van De Nieuwe Lichting 2018, willen graag hun debuutplaat Family Dinner aan u presenteren en doen dat op donderdag 18/4 in Het Depot in Leuven. Daar kunt u geen tickets voor kopen, maar wij mogen er 20 (telkens voor twee personen) weggeven.

Wanneer een bende criminelen bij een overval sterft, plannen hun weduwen een kraak om de schulden van wijlen hun wederhelften te vereffenen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Steve McQueens uitstekende Widows. Het Brusselse Listen! slaat niet alleen zijn tenten op in de Horta Gallery. Uw dancing feet bewijzen hun nut ook op zaterdag 20/4 in de VK, waar het festival samen met Rebel Up de hele heupwiegende wereld in huis haalt. Diezelfde avond heeft Listen! met Le Bureau Electronique in La Vallée - ook in Molenbeek - een labelnight opgezet met artiesten van het Deense Posh Isolation. Wij mogen voor beide evenementen telkens 5 duotickets weggeven.Tot 5/5 kunt in half Vlaanderen (Beringen, Genk, Brugge, Lier, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout) de hele wereld weer op het witte doek bekijken. Wij mogen 50 duotickets voor het Mooov-festival weggeven, voor een film naar uw keuze, op een festivallocatie naar uw keuze. Sons, laureaten van De Nieuwe Lichting 2018, willen graag hun debuutplaat Family Dinner aan u presenteren en doen dat op donderdag 18/4 in Het Depot in Leuven. Daar kunt u geen tickets voor kopen, maar wij mogen er 20 (telkens voor twee personen) weggeven.