Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Tully

Charlize Theron, uw favoriete Imperator Furiosa, kan evengoed een uitgebluste moeder neerzetten die het na haar derde bevalling nog maar eens moet opnemen tegen slapeloze nachten en krijsende koters. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van het uitstekendeTully.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x2 tickets Operatie Kazuifel

Iwein Segers maakt (samen met nieuwkomer Niels Snoek) een kortfilm, over vier volstrekt onbekwame sjarels van een Vlaamse paramilitaire groepering die in Oostenrijk iets duisters gaan doen (met enige historische waarachtigheid) - u herkent Jeroen Lenaert, Jelle De Beule en Rik Willems. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de première van Operatie Kazuifel - de film op dinsdag 27/11 in Buda in Kortrijk en nog eens 5 duotickets voor de voorstelling op donderdag 29/11 in Cinema in Aalst, telkens in aanwezigheid van cast en crew.

++ 20x2 tickets FiftyFifty Sessions ++

Voor hét muzikale talent van morgen moet u in C12 in de Hortagalerij in Brussel zijn. Op dinsdag 27/11 nodigt curator van dienst Odezenne, een Franse rapformatie die 'James Blunt' laat rijmen op'fume un', er twee te ontdekken hiphopacts uit voor een FiftyFiftySession: de Zwitser Muddy Monk en Moka Boka (foto) uit Brussel. Tickets daarvoor win je hier!

Charlize Theron, uw favoriete Imperator Furiosa, kan evengoed een uitgebluste moeder neerzetten die het na haar derde bevalling nog maar eens moet opnemen tegen slapeloze nachten en krijsende koters. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van het uitstekendeTully.Iwein Segers maakt (samen met nieuwkomer Niels Snoek) een kortfilm, over vier volstrekt onbekwame sjarels van een Vlaamse paramilitaire groepering die in Oostenrijk iets duisters gaan doen (met enige historische waarachtigheid) - u herkent Jeroen Lenaert, Jelle De Beule en Rik Willems. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de première van Operatie Kazuifel - de film op dinsdag 27/11 in Buda in Kortrijk en nog eens 5 duotickets voor de voorstelling op donderdag 29/11 in Cinema in Aalst, telkens in aanwezigheid van cast en crew.