Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

1x2 tickets Tony Allen & Jeff Mills

Het Brusselse Listen!-festival schiet op woensdag 17/4 in Flagey uit de startblokken met maar liefst twee muzikale legendes. Technotovenaar Jeff Mills maakte vorig jaar met Tony Allen, Fela Kuti's drummer, Tomorrow Comes the Harvest - afrofuturism voor de dansvloer. Hun concert is helemaal uitverkocht, maar wij mogen nog 1 (één) duoticket weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x dvd Stalker

Zeg niet tegen Onze Filmman dat u niet in de bioscoop bent geraakt voor de helemaal gerestaureerde rerelease van Andrej Tarkovski's doemtrip. Maar stel - stél - dat u iemand kent die door onvoorziene omstandigheden deze vijfsterrenklassieker gemist heeft, dan hebben wij goed nieuws: wij mogen 10 dvd's van Stalker weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

20x2 tickets Fifty Fifty Sessions

Als u nieuwe klanken wilt ontdekken begeeft u zich maandelijks naar C12 onder Brussel-Centraal. Op donderdag 28/3 legt de Amsterdamse Rimon daar haar neosoul bloot. Uit eigen land presenteert Miss Angel haar rhymes én haar moves - de voormalige danseres is niet van plan stijfjes op het podium te blijven staan. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor die Fifty Fifty Session.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x2 tickets Third Act

Het leven is een schouwtoneel, ook voor acteurs. Leo is 80 en actief bij theater- en dansgezelschap Peeping Tom, waar hij meespeelt in het stuk Vader, over een man die wordt achtergelaten in een bejaardentehuis. Wat als de laatste akte wenkt, op de planken en in het echt? Het Leuvense Docville-festival presenteert op zondag 31/3 in Zed-Vesalius de documentaire Third Act. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor die wereldpremière.

1x2 tickets Tony Allen & Jeff MillsHet Brusselse Listen!-festival schiet op woensdag 17/4 in Flagey uit de startblokken met maar liefst twee muzikale legendes. Technotovenaar Jeff Mills maakte vorig jaar met Tony Allen, Fela Kuti's drummer, Tomorrow Comes the Harvest - afrofuturism voor de dansvloer. Hun concert is helemaal uitverkocht, maar wij mogen nog 1 (één) duoticket weggeven.10x dvd StalkerZeg niet tegen Onze Filmman dat u niet in de bioscoop bent geraakt voor de helemaal gerestaureerde rerelease van Andrej Tarkovski's doemtrip. Maar stel - stél - dat u iemand kent die door onvoorziene omstandigheden deze vijfsterrenklassieker gemist heeft, dan hebben wij goed nieuws: wij mogen 10 dvd's van Stalker weggeven.20x2 tickets Fifty Fifty SessionsAls u nieuwe klanken wilt ontdekken begeeft u zich maandelijks naar C12 onder Brussel-Centraal. Op donderdag 28/3 legt de Amsterdamse Rimon daar haar neosoul bloot. Uit eigen land presenteert Miss Angel haar rhymes én haar moves - de voormalige danseres is niet van plan stijfjes op het podium te blijven staan. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor die Fifty Fifty Session.5x2 tickets Third ActHet leven is een schouwtoneel, ook voor acteurs. Leo is 80 en actief bij theater- en dansgezelschap Peeping Tom, waar hij meespeelt in het stuk Vader, over een man die wordt achtergelaten in een bejaardentehuis. Wat als de laatste akte wenkt, op de planken en in het echt? Het Leuvense Docville-festival presenteert op zondag 31/3 in Zed-Vesalius de documentaire Third Act. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor die wereldpremière.