Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x2 tickets Uri Caine

Op vrijdag 22/3 stort pianist Uri Caine zich in de Handelsbeurs in Gent niet alleen op zijn klavier maar ook John Zorns composities uit The Book of Angels. Wij mogen 10 duotickets voor dat concert weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Loro

Als Paolo Sorrentino zich aan een film over Silvio Berlusconi wijdt, weet u dat zich aan somptueus in beeld gebrachte bacchanalen kunt verwachten, maar ook aan een blik op de eenzaamheid van de macht. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Loro.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

3x wielertrui Coureur

Regisseur Kenneth Mercken zat zelf ooit in het peloton. In zijn fictiedebuut put hij gretig uit zijn eigen ervaringen met doping in de koers. Wij mogen geen epo weggeven, wij mogen wel 3 Coureur-truitjes in vaderlandse kleuren weggeven.

10x2 tickets Uri CaineOp vrijdag 22/3 stort pianist Uri Caine zich in de Handelsbeurs in Gent niet alleen op zijn klavier maar ook John Zorns composities uit The Book of Angels. Wij mogen 10 duotickets voor dat concert weggeven.5x dvd LoroAls Paolo Sorrentino zich aan een film over Silvio Berlusconi wijdt, weet u dat zich aan somptueus in beeld gebrachte bacchanalen kunt verwachten, maar ook aan een blik op de eenzaamheid van de macht. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Loro.3x wielertrui CoureurRegisseur Kenneth Mercken zat zelf ooit in het peloton. In zijn fictiedebuut put hij gretig uit zijn eigen ervaringen met doping in de koers. Wij mogen geen epo weggeven, wij mogen wel 3 Coureur-truitjes in vaderlandse kleuren weggeven.