Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets Elvis Presley: The Searcher

De ware artiest in Elvis: daar gaat tv-gigant HBO in deze docu naar op zoek. Het resultaat is vanaf 10/5 in twee delen te zien op Canvas, maar u kunt deel 1 al in avant-première beleven op het witte doek, op dinsdag 8/5 in Ciné Aventure in Brussel. Wij mogen 25 duotickets weggeven van deze eenmalige screening.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Wonderstruck

U weet dat wij een boontje hebben voor Todd Haynes, regisseur van Far from Heaven, Carol en Mildred Pierce. Ook in deze nostalgietrip, naar het gelijknamige kinderboek van Brian Selznick, herkent u zijn melancholische hartenklop en visuele raffinement. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Wonderstruck.

De ware artiest in Elvis: daar gaat tv-gigant HBO in deze docu naar op zoek. Het resultaat is vanaf 10/5 in twee delen te zien op Canvas, maar u kunt deel 1 al in avant-première beleven op het witte doek, op dinsdag 8/5 in Ciné Aventure in Brussel. Wij mogen 25 duotickets weggeven van deze eenmalige screening.U weet dat wij een boontje hebben voor Todd Haynes, regisseur van Far from Heaven, Carol en Mildred Pierce. Ook in deze nostalgietrip, naar het gelijknamige kinderboek van Brian Selznick, herkent u zijn melancholische hartenklop en visuele raffinement. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Wonderstruck.