Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray The Man Who Killed Don Quixote

De film waar u ruim twintig jaar op hebt zitten wachten, en nog een klein jaartje langer voor de blu-ray: het gedoemde epos van Terry Gilliam dat hij na veel gevechten tegen windmolens en andere malheurs dan toch kon afronden. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van The Man Who Killed Don Quixote.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray BlacKkKlansman

Echt gebeurd: in de jaren zeventig infiltreerde een zwarte flik in de Ku Klux Klan. En niemand beter dan Spike Lee om en passant white power stevig én met de nodige humor op de hak te nemen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van BlacKkKlansman.

++ 25x2 tickets Trapped, seizoen 2 ++

Knack Focus geeft deze week ook nog 25 duotickets weg voor de première van het tweede seizoen van Trapped. Uw tickets daarvoor wint u hier.

5x blu-ray The Man Who Killed Don QuixoteDe film waar u ruim twintig jaar op hebt zitten wachten, en nog een klein jaartje langer voor de blu-ray: het gedoemde epos van Terry Gilliam dat hij na veel gevechten tegen windmolens en andere malheurs dan toch kon afronden. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van The Man Who Killed Don Quixote.5x blu-ray BlacKkKlansmanEcht gebeurd: in de jaren zeventig infiltreerde een zwarte flik in de Ku Klux Klan. En niemand beter dan Spike Lee om en passant white power stevig én met de nodige humor op de hak te nemen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van BlacKkKlansman.