Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd The Guilty

Flik Asger Holm is verbannen naar de noodcentrale, waar hij een paniekerig telefoontje krijgt van een vrouw die beweert ontvoerd te zijn. Hoe los je dat op als je niet van je bureaustoel mag komen? Wij mogen 5 dvd's weggeven van de benauwende kidnapthriller The Guilty.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Mandy

De Ardennen! Jóhan Jóhannsson! Bikers met bijlen! Bloedballetten! Sam Louwyck! Nicolas Cage! Wij mogen 5 dvd's weggeven van de uitzinnige gruweltrip Mandy.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Under the Silver Lake

Een hallucinogene thriller vol knipogen naar de filmgeschiedenis en met een fikse geut stonerhumor: onze filmman is nog altijd niet goed van de laatste worp van David Robert Mitchell, die eerder al scoorde met It Follows. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Under the Silver Lake.

Flik Asger Holm is verbannen naar de noodcentrale, waar hij een paniekerig telefoontje krijgt van een vrouw die beweert ontvoerd te zijn. Hoe los je dat op als je niet van je bureaustoel mag komen? Wij mogen 5 dvd's weggeven van de benauwende kidnapthriller The Guilty.De Ardennen! Jóhan Jóhannsson! Bikers met bijlen! Bloedballetten! Sam Louwyck! Nicolas Cage! Wij mogen 5 dvd's weggeven van de uitzinnige gruweltrip Mandy.Een hallucinogene thriller vol knipogen naar de filmgeschiedenis en met een fikse geut stonerhumor: onze filmman is nog altijd niet goed van de laatste worp van David Robert Mitchell, die eerder al scoorde met It Follows. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Under the Silver Lake.