Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd The Death of Stalin

Volgens Russisch cultuurminister Vladimir Medinski wordt in deze komedie duchtig en beledigend gespot met het Sovjetverleden van zijn land, met het land dat het fascisme versloeg en zelfs met de slachtoffers van het stalinisme. Maar ze is ook héél, héél, héél grappig. Wij mogen 5 dvd's van The Death of Stalin weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x boek Monoloog van iemand die het gewoon werd tegen zichzelf te praten

U hebt net Engel, de nieuwe film van Koen Mortier, gezien en u wilt zich er hoogstpersoonlijk van vergewissen dat ook het boek van Dimitri Verhulst waarop hij zich baseerde níét over Frank Vandenbroucke gaat? Wij mogen 5 exemplaren van Monoloog van iemand die het gewoon werd tegen zichzelf te praten weggeven.

Volgens Russisch cultuurminister Vladimir Medinski wordt in deze komedie duchtig en beledigend gespot met het Sovjetverleden van zijn land, met het land dat het fascisme versloeg en zelfs met de slachtoffers van het stalinisme. Maar ze is ook héél, héél, héél grappig. Wij mogen 5 dvd's van The Death of Stalin weggeven.U hebt net Engel, de nieuwe film van Koen Mortier, gezien en u wilt zich er hoogstpersoonlijk van vergewissen dat ook het boek van Dimitri Verhulst waarop hij zich baseerde níét over Frank Vandenbroucke gaat? Wij mogen 5 exemplaren van Monoloog van iemand die het gewoon werd tegen zichzelf te praten weggeven.