5x VOD + 5x dvd Tarkovski

Helemaal opgeblonken en vanaf vandaag ook weer in de bioscoop te bewonderen: De spiegel (1975) van de Russische grootmeester Andrej Tarkovski. Tegelijk presenteert cinemabijjethuis.be de documentaire A Cinema Prayer die de zoon van de regisseur over zijn vader maakte. Wij mogen bij die gelegenheid 5 VOD-vouchers voor A Cinema Prayer en 5 dvd's van Tarkovski-klassieker Solaris weggeven.

5x dvd The Gentlemen

Matthew McConaughey is in deze film van Guy Ritchie een in Londen verzeilde Amerikaan die zijn wietbusiness van de hand wil doen. U herkent ook nog Michelle Dockery, Charlie Hunnam én Hugh Grant in deze misdaadfilm. Wij mogen dvd's van The Gentlemen weggeven.

EXTRA: dankzij Knack Focus maakt u tot en met dinsdag 7/7 ook nog kans op een duoticket voor Meyy en Rare Akuma op de Fifty Summer Session: Couleur Café van donderdag 9 juli in Brussel. Uw exclusieve tickets daarvoor wint u hier.

Helemaal opgeblonken en vanaf vandaag ook weer in de bioscoop te bewonderen: De spiegel (1975) van de Russische grootmeester Andrej Tarkovski. Tegelijk presenteert cinemabijjethuis.be de documentaire A Cinema Prayer die de zoon van de regisseur over zijn vader maakte. Wij mogen bij die gelegenheid 5 VOD-vouchers voor A Cinema Prayer en 5 dvd's van Tarkovski-klassieker Solaris weggeven.Matthew McConaughey is in deze film van Guy Ritchie een in Londen verzeilde Amerikaan die zijn wietbusiness van de hand wil doen. U herkent ook nog Michelle Dockery, Charlie Hunnam én Hugh Grant in deze misdaadfilm. Wij mogen dvd's van The Gentlemen weggeven.