Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Sicario: Day of the Soldado

Regisseur Denis Villeneuve en Emily Blunt bedankten, maar de grimmige kartelmoordenaar Benicio Del Toro en CIA-agent Josh Brolin tekenen wél present voor deze sequel op de sfeervolle actiethriller uit 2015. Dit keer gaan de poppen aan het dansen wanneer een drugkartel islamistische terroristen over de grens tussen de VS en Mexico smokkelt. Wij mogen 5 blu-rays van het behoorlijk bloederige Sicario: Day of the Soldado weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x2 tickets Pink Night @Pink Screens

Van 8 tot 17 november torent een regenboog boven Brussel uit. Dan pakt het Pink Screens-festival naar jaarlijkse gewoonte uit met een fijne selectie van recente hoogtepunten en klassiekers van de queercinema. Het festijn wordt afgesloten met een bruisende party. We mogen 10 duotickets weggeven voor die Pink Night @Pink Screens, op zaterdag 17/11 in La Bodega.

5x blu-ray Sicario: Day of the SoldadoRegisseur Denis Villeneuve en Emily Blunt bedankten, maar de grimmige kartelmoordenaar Benicio Del Toro en CIA-agent Josh Brolin tekenen wél present voor deze sequel op de sfeervolle actiethriller uit 2015. Dit keer gaan de poppen aan het dansen wanneer een drugkartel islamistische terroristen over de grens tussen de VS en Mexico smokkelt. Wij mogen 5 blu-rays van het behoorlijk bloederige Sicario: Day of the Soldado weggeven.10x2 tickets Pink Night @Pink ScreensVan 8 tot 17 november torent een regenboog boven Brussel uit. Dan pakt het Pink Screens-festival naar jaarlijkse gewoonte uit met een fijne selectie van recente hoogtepunten en klassiekers van de queercinema. Het festijn wordt afgesloten met een bruisende party. We mogen 10 duotickets weggeven voor die Pink Night @Pink Screens, op zaterdag 17/11 in La Bodega.