5x strip Shady

U hebt een eeuwigheid - acht jaar! - moeten wachten op een opvolger van zijn debuutalbum White Cube. Illustrator/schilder/all-roundtekenaar Brecht Vandenbroucke heeft met Shady nu eindelijk weer een volstrekt unieke strip klaar (waar u deze week alles over leest in Knack Focus). Wij mogen daar 5 exemplaren van weggeven.

10x streamingvoucher Mooov

Ook het Mooov-filmfestival zal dit jaar niet neerstrijken in Turnhout en zijn overige gebruikelijke pleisterplaatsen. De allerbeste films uit alle hoeken van de wereld zakken van 20/4 tot 3/5 wel naar uw woonkamer af. Wij mogen 10 streamingvouchers voor een Mooov-film naar keuze weggeven.

U hebt een eeuwigheid - acht jaar! - moeten wachten op een opvolger van zijn debuutalbum White Cube. Illustrator/schilder/all-roundtekenaar Brecht Vandenbroucke heeft met Shady nu eindelijk weer een volstrekt unieke strip klaar (waar u deze week alles over leest in Knack Focus). Wij mogen daar 5 exemplaren van weggeven.Ook het Mooov-filmfestival zal dit jaar niet neerstrijken in Turnhout en zijn overige gebruikelijke pleisterplaatsen. De allerbeste films uit alle hoeken van de wereld zakken van 20/4 tot 3/5 wel naar uw woonkamer af. Wij mogen 10 streamingvouchers voor een Mooov-film naar keuze weggeven.