Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x2 tickets Retablo

De jonge Segundo leert van zijn vader de kunst van retabels maken, maar ontdekt ook dat papa Noé homo is. Dit Peruaans drama werd in Berlijn bekroond met een Teddy en wordt nu in Brussel vertoond in het kader van filmfestival Pink Screens. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Retablo, op woensdag 14/11 om 21.30 uur in Cinema Nova.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd A Prayer before Dawn

Een boksfilm voor de meerwaardezoeker, gebaseerd op de lotgevallen van ene Billy Moore, een Britse junk die in een beruchte Thaise gevangenis belandde en zich drie jaar lang een weg naar de uitgang moest beuken om te overleven. Wij mogen 5 dvd's weggeven van A Prayer before Dawn.

5x2 tickets RetabloDe jonge Segundo leert van zijn vader de kunst van retabels maken, maar ontdekt ook dat papa Noé homo is. Dit Peruaans drama werd in Berlijn bekroond met een Teddy en wordt nu in Brussel vertoond in het kader van filmfestival Pink Screens. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Retablo, op woensdag 14/11 om 21.30 uur in Cinema Nova. 5x dvd A Prayer before DawnEen boksfilm voor de meerwaardezoeker, gebaseerd op de lotgevallen van ene Billy Moore, een Britse junk die in een beruchte Thaise gevangenis belandde en zich drie jaar lang een weg naar de uitgang moest beuken om te overleven. Wij mogen 5 dvd's weggeven van A Prayer before Dawn.