5x blu-ray Parasite

Het grootste prijsbeest op de Oscaruitreiking twee maanden geleden, de eerste Koreaanse én de eerste niet-Engelstalige film die de hoofdvogel, de Oscar voor beste film, afschoot. Wij mogen 5 blu-rays van Parasite weggeven.

5x dvd Knives Out

Regisseur Rian Johnson (Looper en The Last Jedi) kan het ook zonder tijdreizen of lichtsabels. Hier volstaat een moord, de geest van Agatha Christie en een cast met onder meer Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon en Don Johnson voor een spelletje Cluedo. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Knives Out.

Het grootste prijsbeest op de Oscaruitreiking twee maanden geleden, de eerste Koreaanse én de eerste niet-Engelstalige film die de hoofdvogel, de Oscar voor beste film, afschoot. Wij mogen 5 blu-rays van Parasite weggeven.Regisseur Rian Johnson (Looper en The Last Jedi) kan het ook zonder tijdreizen of lichtsabels. Hier volstaat een moord, de geest van Agatha Christie en een cast met onder meer Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon en Don Johnson voor een spelletje Cluedo. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Knives Out.