5 dvd's Nuestro tiempo

Carlos Reygadas is de Tarkovski van Mexico. In zijn jongste film vertolkt hij zelf een dichter die vechtstieren fokt en wiens huwelijksleven door een crisis gaat. Wij mogen 5 dvd's van Nuestro tiempo weggeven.

10x2 tickets Lyenn

De Belg Frederic Lyenn Jacques speelt bas bij Mark Lanegan en Dans Dans, maar hij duikt ook op eigen houtje in de muzikale mist van het leven. Wij mogen 10 duotickets voor zijn concert in De Roma in Borgerhout, op vrijdag 6/3, weggeven.

5x dagpas + 5x festivalpas Classics Restored Festival

Van vrijdag 6 tot zondag 8/3 in KaskCinema in Gent en op zondag 8/3 in Buda in Kortrijk nodigt Cinea u uit voor een mooi boeket opgeblonken filmklassiekers (zie ook pagina 8). Wij mogen 5 festivalpassen voor Gent en 5 dagpassen voor Kortrijk weggeven.

Carlos Reygadas is de Tarkovski van Mexico. In zijn jongste film vertolkt hij zelf een dichter die vechtstieren fokt en wiens huwelijksleven door een crisis gaat. Wij mogen 5 dvd's van Nuestro tiempo weggeven. De Belg Frederic Lyenn Jacques speelt bas bij Mark Lanegan en Dans Dans, maar hij duikt ook op eigen houtje in de muzikale mist van het leven. Wij mogen 10 duotickets voor zijn concert in De Roma in Borgerhout, op vrijdag 6/3, weggeven. Van vrijdag 6 tot zondag 8/3 in KaskCinema in Gent en op zondag 8/3 in Buda in Kortrijk nodigt Cinea u uit voor een mooi boeket opgeblonken filmklassiekers (zie ook pagina 8). Wij mogen 5 festivalpassen voor Gent en 5 dagpassen voor Kortrijk weggeven.