Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Mountain

Als de stem van Willem Dafoe dat al niet doet, zijn er nog altijd de beelden om u naar hogere sferen te begeleiden. Deze documentaire, met Dafoe offscreen dus, bulkt van de duizelingwekkende beelden van de toppen van onze aardkloot. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Mountain.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Nico, 1988

De Chanteuse blijft vooral vereenzelvigd met haar stemmenwerk op het debuutalbum van The Velvet Underground. Deze biopic focust op haar laatste tournee, waarin de Deense Trine Dyrholm haar incarneert. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Nico, 1988.

Als de stem van Willem Dafoe dat al niet doet, zijn er nog altijd de beelden om u naar hogere sferen te begeleiden. Deze documentaire, met Dafoe offscreen dus, bulkt van de duizelingwekkende beelden van de toppen van onze aardkloot. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Mountain.De Chanteuse blijft vooral vereenzelvigd met haar stemmenwerk op het debuutalbum van The Velvet Underground. Deze biopic focust op haar laatste tournee, waarin de Deense Trine Dyrholm haar incarneert. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Nico, 1988.