Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Isle of Dogs

De jongste film van Wes Anderson is net als The Fantastic Mr. Fox geheel en al uit stop-motion opgetrokken. En er wordt bovendien geblaft met het timbre van onder meer Bryan Cranston, Bill Murray en Edward Norton. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Isle of Dogs. Apporte!

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Ni juge, ni soumise

Anne Gruwez is onderzoeksrechter in Brussel. Twee veteranen van het legendarische RTBF-programma Strip-Tease mochten haar volgen. Gruwez is bevriend met een witte rat en tuft door Brussel in een blauwe geit, wat haar boeiender maakt dan commissaris Werenfried W. uit het naburige Halle. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de documentaire Ni juge, ni soumise.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x2 tickets Nuits Sonores

Slaat niet op uw snurkende bedpartner, wel op het jaarlijkse elektronische partijtje van Bozar. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de tweede nacht van Nuits Sonores, op zaterdag 29/9, met onder meer Brzzvll, Lil Louis, Possessed Factory (kunstenaar Jef Cuypers en Mauro Pawlowski) en Or:la.

De jongste film van Wes Anderson is net als The Fantastic Mr. Fox geheel en al uit stop-motion opgetrokken. En er wordt bovendien geblaft met het timbre van onder meer Bryan Cranston, Bill Murray en Edward Norton. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Isle of Dogs. Apporte!Anne Gruwez is onderzoeksrechter in Brussel. Twee veteranen van het legendarische RTBF-programma Strip-Tease mochten haar volgen. Gruwez is bevriend met een witte rat en tuft door Brussel in een blauwe geit, wat haar boeiender maakt dan commissaris Werenfried W. uit het naburige Halle. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de documentaire Ni juge, ni soumise.Slaat niet op uw snurkende bedpartner, wel op het jaarlijkse elektronische partijtje van Bozar. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de tweede nacht van Nuits Sonores, op zaterdag 29/9, met onder meer Brzzvll, Lil Louis, Possessed Factory (kunstenaar Jef Cuypers en Mauro Pawlowski) en Or:la.