Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x dvd Girl

2018 was een boerenjaar voor Lukas Dhont. Zijn debuutfilm over een transgendermeisje dat ballerina wil worden kaapte prijzen weg in Cannes, ontroerde het publiek en werd onder jubelrecensies bedolven. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Girl, dat u ook kunt bekijken via lumiere.be.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray Lost Highway

Dick Laurent mag dan wel dood zijn, de herinneringen aan Lost Highway zijn na 22 jaar heel levendig. In zijn desoriënterende noir leidt David Lynch de kijker door een labyrint vol vreemde snuiters, abrupte plotwendingen en fascinerende intriges. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Lost Highway.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

2x5 duotickets Anima

Van 1 tot 10 maart staat Flagey in het teken van Anima, het Brusselse festival van de animatiefilm. U geniet er van tal van avant-premières, workshops, expo's en ontmoetingen met filmmakers. Wij mogen tweemaal vijf duotickets voor voorstellingen naar uw keuze op Anima weggeven.

10x dvd Girl2018 was een boerenjaar voor Lukas Dhont. Zijn debuutfilm over een transgendermeisje dat ballerina wil worden kaapte prijzen weg in Cannes, ontroerde het publiek en werd onder jubelrecensies bedolven. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Girl, dat u ook kunt bekijken via lumiere.be.5x blu-ray Lost HighwayDick Laurent mag dan wel dood zijn, de herinneringen aan Lost Highway zijn na 22 jaar heel levendig. In zijn desoriënterende noir leidt David Lynch de kijker door een labyrint vol vreemde snuiters, abrupte plotwendingen en fascinerende intriges. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Lost Highway.2x5 duotickets AnimaVan 1 tot 10 maart staat Flagey in het teken van Anima, het Brusselse festival van de animatiefilm. U geniet er van tal van avant-premières, workshops, expo's en ontmoetingen met filmmakers. Wij mogen tweemaal vijf duotickets voor voorstellingen naar uw keuze op Anima weggeven.