2x5 tickets Gent Jazz 1.5

Gent Jazz nodigt u en uw bubbel uit voor een afgeslankt programma met de focus op Belgische artiesten. Van 8 tot 21 juli kunt u op de Gentse Bijlokesite elke dag terecht voor twee concerten en een afsluitende dj-sessie. Wij mogen 2 bubbeltickets voor telkens 5 personen weggeven voor de slotavond op 21/7 met onder meer Nordmann.

8x2 tickets Fifty Summer Sessions: Dour

Zin om toch een béétje festivalsfeer op te snuiven? Vanaf 9 juli zet Fifty Summer Sessions elke donderdag in het Brusselse Warandepark een Belgisch festival in de kijker dat wegens corona werd geannuleerd. Telkens twee acts die op de affiche stonden, komen er in de Vaux-Hall hun ding doen voor een select publiek. Voor de Dour-editie op 16/7 staan de Belgische Judith Kiddo en YG Pablo op de line-up. Wij mogen 8 duotickets weggeven voor die avond.

Opgelet, door de veiligheidsmaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Uw exclusieve tickets wint u hieronder.

Gent Jazz nodigt u en uw bubbel uit voor een afgeslankt programma met de focus op Belgische artiesten. Van 8 tot 21 juli kunt u op de Gentse Bijlokesite elke dag terecht voor twee concerten en een afsluitende dj-sessie. Wij mogen 2 bubbeltickets voor telkens 5 personen weggeven voor de slotavond op 21/7 met onder meer Nordmann.Zin om toch een béétje festivalsfeer op te snuiven? Vanaf 9 juli zet Fifty Summer Sessions elke donderdag in het Brusselse Warandepark een Belgisch festival in de kijker dat wegens corona werd geannuleerd. Telkens twee acts die op de affiche stonden, komen er in de Vaux-Hall hun ding doen voor een select publiek. Voor de Dour-editie op 16/7 staan de Belgische Judith Kiddo en YG Pablo op de line-up. Wij mogen 8 duotickets weggeven voor die avond. Opgelet, door de veiligheidsmaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Uw exclusieve tickets wint u hieronder.