Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Foxtrot

De Israëlische cineast Samuel Moaz tekent na de tankthriller Lebanon met Foxtrot opnieuw voor een zinderende film. Een drieluik dan nog, dat achtereenvolgens het verdriet, absurdisme en geweld portretteert die onlosmakelijk met het Israëlisch-Palestijnse conflict verbonden zijn. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Foxtrot.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd The Rider

Een neowestern gedraaid door een Chinese vrouw? Het kan. In het mooie The Rider speelt een rodeorijder die van zijn paard is gevallen een rodeorijder die van zijn paard is gevallen. Een van de beste indiedrama's van de afgelopen maanden. Wij mogen 5 dvd's van The Rider weggeven.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x boek Aan Chesil Beach

Met The Children's Act en On Chesil Beach lopen momenteel twee verfilmingen van romans van de Britse rasverteller Ian McEwan in de zalen. Die laatste vertelt het verhaal van een koppel tijdens hun hoogst ongemakkelijke en pijnlijke huwelijksnacht. Wij mogen 5 boeken van On Chesil Beach weggeven.

De Israëlische cineast Samuel Moaz tekent na de tankthriller Lebanon met Foxtrot opnieuw voor een zinderende film. Een drieluik dan nog, dat achtereenvolgens het verdriet, absurdisme en geweld portretteert die onlosmakelijk met het Israëlisch-Palestijnse conflict verbonden zijn. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Foxtrot.Een neowestern gedraaid door een Chinese vrouw? Het kan. In het mooie The Rider speelt een rodeorijder die van zijn paard is gevallen een rodeorijder die van zijn paard is gevallen. Een van de beste indiedrama's van de afgelopen maanden. Wij mogen 5 dvd's van The Rider weggeven.Met The Children's Act en On Chesil Beach lopen momenteel twee verfilmingen van romans van de Britse rasverteller Ian McEwan in de zalen. Die laatste vertelt het verhaal van een koppel tijdens hun hoogst ongemakkelijke en pijnlijke huwelijksnacht. Wij mogen 5 boeken van On Chesil Beach weggeven.