Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd First Reformed

Schande dat dit pareltje van Paul Schrader niet in de bioscoop is geraakt. Duik mee onder de habijt van een dominee - u herkent Ethan Hawke - met een knoert van een existentiële crisis. Wij mogen 5 dvd's weggeven van First Reformed.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x blu-ray A Quiet Place

De aliens horen u, hier vloekt men niet, hier fluistert men niet, hier schuren zelfs de scharniertjes niet. En die chips op uw salontafel gaan behoorlijk onaangeroerd blijven. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van de bijzondere horrorhit A Quiet Place.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

1x2 vipweekend Film Fest Gent

Niet alleen krijgt u 6 vouchers voor een film naar uw keuze op Film Fest Gent, u krijgt er ook nog een overnachting voor twee personen bij in Pillows Grand Hotel Reylof (voor de nacht van zaterdag 13 op zondag 14/10) én een voucher ter waarde van 100 euro voor een etentje in een van de officiële festivalrestaurants. Wij mogen een verwenweekend voor 2 personen op het Film Fest Gent weggeven.

Schande dat dit pareltje van Paul Schrader niet in de bioscoop is geraakt. Duik mee onder de habijt van een dominee - u herkent Ethan Hawke - met een knoert van een existentiële crisis. Wij mogen 5 dvd's weggeven van First Reformed.De aliens horen u, hier vloekt men niet, hier fluistert men niet, hier schuren zelfs de scharniertjes niet. En die chips op uw salontafel gaan behoorlijk onaangeroerd blijven. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van de bijzondere horrorhit A Quiet Place.Niet alleen krijgt u 6 vouchers voor een film naar uw keuze op Film Fest Gent, u krijgt er ook nog een overnachting voor twee personen bij in Pillows Grand Hotel Reylof (voor de nacht van zaterdag 13 op zondag 14/10) én een voucher ter waarde van 100 euro voor een etentje in een van de officiële festivalrestaurants. Wij mogen een verwenweekend voor 2 personen op het Film Fest Gent weggeven.