5x2 tickets Titane

Nogal wat critici waren verrast dat Julia Ducournau in Cannes met Titane de Gouden Palm wegkaapte voor de neus van enkele gevestigde waarden. Niet onze mannen van de cinema, die de choquerende en zowel intellectueel als visueel uitdagende bodyhorror van de jonge Franse fel konden smaken. We mogen 5 duotickets van Titane weggeven.

We are who we are, Alle rechten voorbehouden
We are who we are © Alle rechten voorbehouden

5x dvd We Are Who We Are

Op een Amerikaanse legerbasis in Italië bouwen de tieners Fraser en Caitlin een hechte vriendschap op. Tegelijk moeten ze omgaan met twijfels over hun identiteit, ontluikende seksuele gevoelens en zowat alle opwindende en ontregelende dingen die bij de puberteit horen. We mogen 5 dvd's van de mooie HBO-serie We Are Who We Are weggeven.

Nogal wat critici waren verrast dat Julia Ducournau in Cannes met Titane de Gouden Palm wegkaapte voor de neus van enkele gevestigde waarden. Niet onze mannen van de cinema, die de choquerende en zowel intellectueel als visueel uitdagende bodyhorror van de jonge Franse fel konden smaken. We mogen 5 duotickets van Titane weggeven. Op een Amerikaanse legerbasis in Italië bouwen de tieners Fraser en Caitlin een hechte vriendschap op. Tegelijk moeten ze omgaan met twijfels over hun identiteit, ontluikende seksuele gevoelens en zowat alle opwindende en ontregelende dingen die bij de puberteit horen. We mogen 5 dvd's van de mooie HBO-serie We Are Who We Are weggeven.