Drunk

5 x dvd

Mads Mikkelsen is een geschiedenisleraar die constant lichtjes beneveld door het leven struint in deze film van Thomas Vinterberg, helemaal terecht bekroond met een Oscar. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Drunk.

Minari, Alle rechten voorbehouden
Minari © Alle rechten voorbehouden

Minari

5 x dvd

Ook een Oscarwinnaar (voor Youn Yuh-jungs vertolking van de oma): deze Amerikaanse droom van een Koreaanse immigrantenfamilie die groenten gaat kweken in Arkansas. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Minari.

Sin Senas Particulares, Alle rechten voorbehouden
Sin Senas Particulares © Alle rechten voorbehouden

Sin Senas Particulares

10x2 tickets

Een Mexicaanse moeder wier zoon naar de VS is vertrokken, gaat op zoek naar hem wanneer ze maandenlang niets meer van hem hoort. Dat is het begin van een zwerftocht door gebieden waar de drugskartels heersen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de vertoning van dit bijzondere drama op vrijdag 10/12 om 18.45 uur in Flagey in Brussel.

A Hero, Alle rechten voorbehouden
A Hero © Alle rechten voorbehouden

A Hero

10x2 tickets

Winnaar van de Grand Prix op het recentste festival van Cannes. Rahim, die met schulden kampt , krijgt lof wanneer hij een gevonden tas met goudstukken teruggeeft aan de rechtmatige eigenaar. Is hij echt de held waarvoor mensen hem houden? Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze Belgische première van A Hero, de nieuwe film van Asghar Farhadi, op dinsdag 21/12 om 20 uur in Flagey in Brussel.

5 x dvdMads Mikkelsen is een geschiedenisleraar die constant lichtjes beneveld door het leven struint in deze film van Thomas Vinterberg, helemaal terecht bekroond met een Oscar. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Drunk.Minari5 x dvdOok een Oscarwinnaar (voor Youn Yuh-jungs vertolking van de oma): deze Amerikaanse droom van een Koreaanse immigrantenfamilie die groenten gaat kweken in Arkansas. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Minari.10x2 ticketsEen Mexicaanse moeder wier zoon naar de VS is vertrokken, gaat op zoek naar hem wanneer ze maandenlang niets meer van hem hoort. Dat is het begin van een zwerftocht door gebieden waar de drugskartels heersen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de vertoning van dit bijzondere drama op vrijdag 10/12 om 18.45 uur in Flagey in Brussel.10x2 ticketsWinnaar van de Grand Prix op het recentste festival van Cannes. Rahim, die met schulden kampt , krijgt lof wanneer hij een gevonden tas met goudstukken teruggeeft aan de rechtmatige eigenaar. Is hij echt de held waarvoor mensen hem houden? Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze Belgische première van A Hero, de nieuwe film van Asghar Farhadi, op dinsdag 21/12 om 20 uur in Flagey in Brussel.