Sound Track, Silke Vanweddingen
Sound Track © Silke Vanweddingen

Sound Track

6x5x2 tickets

De eerste schifting is gebeurd: van de 136 kandidaturen voor de sound van morgen zijn er nog 45 over die op het podium van zes regionale finales - op zaterdag 18/12 in Trix, Muziekodroom, Vooruit, Het Depot en Wilde Westen en op zondag 19/12 in de AB - strijden om de 18 uiteindelijke laureatenplaatsen. Wij mogen voor elke van die regionale finales telkens 5 duotickets weggeven.

Sooner, Alle rechten voorbehouden
Sooner © Alle rechten voorbehouden

SOONER

10 cinepassen

Streamingplatform Sooner bundelt een breed scala van de cinefielere film, met recente topfilms als Titane en The Father maar evengoed klassiekers als In the Mood for Love of vaderlandse kwaliteit als Girl. Wij mogen 10 Sooner-cinepassen, telkens goed voor 5 films naar keuze, weggeven.

6x5x2 ticketsDe eerste schifting is gebeurd: van de 136 kandidaturen voor de sound van morgen zijn er nog 45 over die op het podium van zes regionale finales - op zaterdag 18/12 in Trix, Muziekodroom, Vooruit, Het Depot en Wilde Westen en op zondag 19/12 in de AB - strijden om de 18 uiteindelijke laureatenplaatsen. Wij mogen voor elke van die regionale finales telkens 5 duotickets weggeven.10 cinepassenStreamingplatform Sooner bundelt een breed scala van de cinefielere film, met recente topfilms als Titane en The Father maar evengoed klassiekers als In the Mood for Love of vaderlandse kwaliteit als Girl. Wij mogen 10 Sooner-cinepassen, telkens goed voor 5 films naar keuze, weggeven.