10x2 tickets Equal Idiots

Op vrijdag 28/2 speelt Equal Idiots een exclusieve showcase van hun nieuwe album in de Hightime Studio in Donk, een deelgemeente van Herk-de-Stad. Wij mogen 10 duotickets voor dat unieke optreden weggeven.

5x dvd Martin Eden

Ook in deze Jack Londen-verfilming is Martin Eden een ambitieuze arbeidersjongen, zij het niet in Oakland maar in een tijdloos Napels. Wij mogen 5 dvd's weggeven van het bijzonder knappe Martin Eden.

5x blu-ray Hustlers

Drain the clock, not the cock! Stripteaseuses J-Lo en Constance Wu zweten de kredietcrisis uit op kosten van hun Wall Street-klanten. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Hustlers.

5x dvd Instinct

Carice van Houten speelt een psychologe die in een machtsspel verwikkeld raakt in het regiedebuut van haar boezemvriendin Halina Reijn. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Instinct.

5x dvd Domino

Twee flikken (Nikolaj Coster-Waldau en Carice van Houten) jagen op een moordenaar, maar raken verstrikt in een kat-en-muisspel met terroristen en de CIA. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Domino, de nieuwe film van Brian De Palma.

EXTRA: nog tot vrijdagmiddag 21/2 kan u een van de 20 exclusieve duotickets winnen voor de volgende FIFTY SESSION, uw maandelijkse afspraak in Brussel met hét muzikale talent van morgen. Uw tickets daarvoor wint u hier.

Op vrijdag 28/2 speelt Equal Idiots een exclusieve showcase van hun nieuwe album in de Hightime Studio in Donk, een deelgemeente van Herk-de-Stad. Wij mogen 10 duotickets voor dat unieke optreden weggeven. Ook in deze Jack Londen-verfilming is Martin Eden een ambitieuze arbeidersjongen, zij het niet in Oakland maar in een tijdloos Napels. Wij mogen 5 dvd's weggeven van het bijzonder knappe Martin Eden. Drain the clock, not the cock! Stripteaseuses J-Lo en Constance Wu zweten de kredietcrisis uit op kosten van hun Wall Street-klanten. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Hustlers.Carice van Houten speelt een psychologe die in een machtsspel verwikkeld raakt in het regiedebuut van haar boezemvriendin Halina Reijn. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Instinct.Twee flikken (Nikolaj Coster-Waldau en Carice van Houten) jagen op een moordenaar, maar raken verstrikt in een kat-en-muisspel met terroristen en de CIA. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Domino, de nieuwe film van Brian De Palma.