Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Tueurs

Regisseur François Troukens wéét waarover hij filmt: hij heeft zelf in de bak gezeten voor gewapende overvallen. In Tueurs voert hij een beroepscrimineel op die nog één laatste klus wilt doen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van deze geslaagde klus.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Hannah

'Jolig en extravert liggen me niet', zo bekende Charlotte Rampling enkele maanden geleden nog in dit blad. Dat weet de Italiaanse regisseur Andrea Pallaoro ook: het uitstekende Hannah, dat grotendeels in Brussel gedraaid is, schreef hij op maat van de grote actrice. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Hannah.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

1x2 tickets luistersessie Guns N' Roses

Op 29/6 wakkert Guns N' Roses uw Appetite for Destruction nog eens aan met een geremasterde versie van hun legendarische debuutalbum, inclusief nooit eerder uitgebrachte demo's, alternatieve versies en bonustracks. U kunt deze deluxe-uitgave op dinsdag 26/6 als eerste horen, en wel door de speakers van Rock Werchter. Wij mogen 1 duoticket weggeven voor deze eenmalige luistersessie, platenfirma Universal zorgt voor het vervoer van en naar het festivalterrein.

Praktisch

  • Wat? Luistersessie van Appetite for Destruction: Locked N' Loaded', inclusief drankjes, hapjes en goodies.
  • Waar? Vertrek aan de kantoren van Universal Music Belgium (Excelsiorlaan 9, Zaventem), aankomst aan de Main Stage van Rock Werchter.
  • Wanneer? Op dinsdag 26/6 om 18u15.
Regisseur François Troukens wéét waarover hij filmt: hij heeft zelf in de bak gezeten voor gewapende overvallen. In Tueurs voert hij een beroepscrimineel op die nog één laatste klus wilt doen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van deze geslaagde klus.'Jolig en extravert liggen me niet', zo bekende Charlotte Rampling enkele maanden geleden nog in dit blad. Dat weet de Italiaanse regisseur Andrea Pallaoro ook: het uitstekende Hannah, dat grotendeels in Brussel gedraaid is, schreef hij op maat van de grote actrice. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Hannah.Op 29/6 wakkert Guns N' Roses uw Appetite for Destruction nog eens aan met een geremasterde versie van hun legendarische debuutalbum, inclusief nooit eerder uitgebrachte demo's, alternatieve versies en bonustracks. U kunt deze deluxe-uitgave op dinsdag 26/6 als eerste horen, en wel door de speakers van Rock Werchter. Wij mogen 1 duoticket weggeven voor deze eenmalige luistersessie, platenfirma Universal zorgt voor het vervoer van en naar het festivalterrein.