5x dvd High Life

Robert Pattinson, Juliette Binoche, een zwart gat en een fuckbox. Als dat u een fijne combinatie lijkt, kunnen wij u van harte deze uitmuntende sciencefictionprent van Claire Denis aanbevelen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van High Life.

5x blu-ray Colette

Keira Knightley kruipt in de huid van de beroemde Franse schrijfster, societyprinses van de belle époque en warme minnares van mannen en vrouwen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Colette.

20x2 tickets Fifty Fifty Session

Op dinsdag 28 mei vindt in het Brusselse Kanal Pompidou de volgende Fifty Fifty Session plaats. Deze keer deelt de Franse rapper Lord Esperanza het podium met onze landgenoot Peet - de helft van Le 77 - die zijn soloplaat komt presenteren. Deze zomer zijn beide talenten ook te zien op Dour Festival dat als co-host optreedt van deze Session. Wij mogen 20 duotickets weggeven.

Lord Esperanza & Peet
Robert Pattinson, Juliette Binoche, een zwart gat en een fuckbox. Als dat u een fijne combinatie lijkt, kunnen wij u van harte deze uitmuntende sciencefictionprent van Claire Denis aanbevelen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van High Life. Keira Knightley kruipt in de huid van de beroemde Franse schrijfster, societyprinses van de belle époque en warme minnares van mannen en vrouwen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Colette.Op dinsdag 28 mei vindt in het Brusselse Kanal Pompidou de volgende Fifty Fifty Session plaats. Deze keer deelt de Franse rapper Lord Esperanza het podium met onze landgenoot Peet - de helft van Le 77 - die zijn soloplaat komt presenteren. Deze zomer zijn beide talenten ook te zien op Dour Festival dat als co-host optreedt van deze Session. Wij mogen 20 duotickets weggeven.