5x dvd Doubles vies

Een uitgever (Guillaume Canet) weigert de nieuwe roman van zijn bohemien-buddy (Vincent Macaigne) uit te geven omdat die nogal losjes omspringt met privé en fictie. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Olivier Assayas' zedenkomedie Doubles vies.

5x dvd Leto

En het werd leto - dat is Russisch voor zomer - in Leningrad, waar begin jaren tachtig enkele plaatselijke rockers het regime aan hun bottines lappen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de luchtige punkrockmusical Leto.

20x2 tickets Fifty Fifty Session

Op woensdag 19 juni vindt in het Brusselse Kanal Pompidou de laatste Fifty Fifty Session van dit seizoen plaats, deze keer in samenwerking met Couleur Café. U ziet er Niveau 4 XXL aan het werk - een creatie van Couleur Café zelf, met de Belgische Luie Louis en Venlo - samen met Kojaque, een rapper uit Dublin die internationaal steeds meer erkenning krijgt. Zowel Niveau 4 XXL als Kojaque ziet u deze zomer terug op Couleur Café, wij mogen voor deze preview alvast 20 duotickets weggeven.

Fifty Fifty Sessions
Een uitgever (Guillaume Canet) weigert de nieuwe roman van zijn bohemien-buddy (Vincent Macaigne) uit te geven omdat die nogal losjes omspringt met privé en fictie. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Olivier Assayas' zedenkomedie Doubles vies. En het werd leto - dat is Russisch voor zomer - in Leningrad, waar begin jaren tachtig enkele plaatselijke rockers het regime aan hun bottines lappen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de luchtige punkrockmusical Leto. Op woensdag 19 juni vindt in het Brusselse Kanal Pompidou de laatste Fifty Fifty Session van dit seizoen plaats, deze keer in samenwerking met Couleur Café. U ziet er Niveau 4 XXL aan het werk - een creatie van Couleur Café zelf, met de Belgische Luie Louis en Venlo - samen met Kojaque, een rapper uit Dublin die internationaal steeds meer erkenning krijgt. Zowel Niveau 4 XXL als Kojaque ziet u deze zomer terug op Couleur Café, wij mogen voor deze preview alvast 20 duotickets weggeven.