Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

5x dvd Don't Worry He Won't Get Far on Foot

Joaquin Phoenix, Gus Van Sant, een rolstoel, drankzucht en cartoons: dat zijn de voornaamste ingrediënten van deze biopic over dwarsligger John Callahan, die verlamd raakte na een auto-ongeval en met twee handen aan het tekenen sloeg. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Don't Worry He Won't Get Far on Foot.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

10x2 tickets Tsar B

Voormalige violiste van School Is Cool, dankzij haar nummer Escalate een huishoudnaam bij dansgrage voeten van over de hele wereld: Justine Bourgeus, u ondertussen bekend als Tsar B, presenteert op woensdag 12/12 in De Centrale (in haar thuisstad Gent) haar debuutalbum The Games I Played. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.

Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

25x2 tickets Ride upon the Storm

Op Are You Series?, het tv-seriefestival van Bozar, kunt u dit jaar onder meer al een stukje meepikken van seizoen 2 van Ride upon the Storm, een Deense serie van Adam Price, de bedenker van Borgen. Meer nog, de man zakt op woensdag 12/12 zelf af naar Brussel, om zijn jongste geesteskind te presenteren. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die premièreavond.

Joaquin Phoenix, Gus Van Sant, een rolstoel, drankzucht en cartoons: dat zijn de voornaamste ingrediënten van deze biopic over dwarsligger John Callahan, die verlamd raakte na een auto-ongeval en met twee handen aan het tekenen sloeg. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Don't Worry He Won't Get Far on Foot.Voormalige violiste van School Is Cool, dankzij haar nummer Escalate een huishoudnaam bij dansgrage voeten van over de hele wereld: Justine Bourgeus, u ondertussen bekend als Tsar B, presenteert op woensdag 12/12 in De Centrale (in haar thuisstad Gent) haar debuutalbum The Games I Played. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.Op Are You Series?, het tv-seriefestival van Bozar, kunt u dit jaar onder meer al een stukje meepikken van seizoen 2 van Ride upon the Storm, een Deense serie van Adam Price, de bedenker van Borgen. Meer nog, de man zakt op woensdag 12/12 zelf af naar Brussel, om zijn jongste geesteskind te presenteren. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die premièreavond.