2x5x2 tickets Docville

Dopingschandalen zijn zoveel aanschouwelijker als je de gebeurtenissen laat naspelen door kinderen. Daarvan kunt u zichzelf vergewissen in Screwball(foto), op woensdag 3/4 in Zed-Vesalius in Leuven. Iets eerder diezelfde dag kunt u daar ook naar Jij bent mijn vriend, een nieuwe docu over de nieuwkomersklas van juf Kiet. Wij mogen voor die voorstellingen op het Leuvense festival Docville telkens 5 duotickets weggeven.

5x2 combitickets Listen!@Horta Gallery

Drie dagen, van vrijdag 19 tot zondag 21/4, slaat het Listen!-festival zijn hoofdkwartier op in de Horta Gallery, onder station Brussel-Centraal. U kunt daar uw booty bougeren op de tonen van onder meer Motor City Drum Ensemble, Palms Trax, Helena Hauff (foto) en Karenn. Wij mogen 5 combitickets voor telkens twee personen voor die drie dagen weggeven.

5x dvd Leave No Trace

Schande dat deze film hier geen reguliere release heeft gekregen. Debra Granik, voorheen ook bekend als de regisseuse van Winter's Bone, leverde met dit verhaal over een Irakveteraan die zich met zijn dochter terugtrekt in de bossen namelijk een van dé films van 2018 af. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Leave No Trace.

5x blu-ray Halloween

Jamie Lee Curtis keert nog één keer (zeggen ze) terug als Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer (zeggen ze) de confrontatie aangaat met Michael Myers. De meest creepy soundtrack ooit is ook weer van de partij. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze sequel op de originele Halloween.

Dopingschandalen zijn zoveel aanschouwelijker als je de gebeurtenissen laat naspelen door kinderen. Daarvan kunt u zichzelf vergewissen in Screwball(foto), op woensdag 3/4 in Zed-Vesalius in Leuven. Iets eerder diezelfde dag kunt u daar ook naar Jij bent mijn vriend, een nieuwe docu over de nieuwkomersklas van juf Kiet. Wij mogen voor die voorstellingen op het Leuvense festival Docville telkens 5 duotickets weggeven.Drie dagen, van vrijdag 19 tot zondag 21/4, slaat het Listen!-festival zijn hoofdkwartier op in de Horta Gallery, onder station Brussel-Centraal. U kunt daar uw booty bougeren op de tonen van onder meer Motor City Drum Ensemble, Palms Trax, Helena Hauff (foto) en Karenn. Wij mogen 5 combitickets voor telkens twee personen voor die drie dagen weggeven.Schande dat deze film hier geen reguliere release heeft gekregen. Debra Granik, voorheen ook bekend als de regisseuse van Winter's Bone, leverde met dit verhaal over een Irakveteraan die zich met zijn dochter terugtrekt in de bossen namelijk een van dé films van 2018 af. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Leave No Trace.Jamie Lee Curtis keert nog één keer (zeggen ze) terug als Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer (zeggen ze) de confrontatie aangaat met Michael Myers. De meest creepy soundtrack ooit is ook weer van de partij. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze sequel op de originele Halloween.